Simplicity is the key to success
  1. ИталияИталия
  2. английскианглийски
  3. българскибългарски

ТЕКУЩИ ПРОЕКТИ

ORIZARI + мултифункционален център

ОРИ ЗАРЕ + multicenter project е мултифункционален център, разположен само на 7 км. от центъра на град Пловдив, намиращ се на главната пътна артерия, свързваща Западна Европа с Истанбул. Освен че е град с богати културни и художествени традиции, Пловдив винаги е представлявал и един активен търговски и промишлен център: в България има над 360 000 действащи фирми, от които след София, най- голяма част са на територията на гр. Пловдив.

Благодарение на стратегическото си местоположение, Пловдив е идеалният град: предлагащ изключителни възможности за инвестиция и развитие, а проектът Оризаре е идеалното място за предприемачите, търсещи развитие за своя бизнес както в Източна Европа, така и в Близкия изток и Азия. Определената за проекта зона се намира на общински път SS375 (Пещерско шосе) - главна артерия, свързваща Пловдив, Пещера и Пазарджик. Оризаре се радва на широка достъпност, осигурена от международен път Е80- главна свързваща ос между Белград, София, Пловдив и Истанбул. Районът се обслужва и от автомагистрала „Тракия”, която свързва директно с. Оризаре и с. Кадиево със София. Достъпът до столицата и останалите градове са гарантирани също така и от железопътния и автобусен транспорт.

ОРИЗАРЕ + е създаден с идеята да предостави на потенциалните потребители стратегически площи за развитие на тяхната дейност, където ще бъде възможно да се облагодетелстват от присъствието и на други допълващи ги дейности. Центърът е предназначен за развитието на:

  1. Производствени дейности;
  2. Интегрирана логистика в големи мащаби;
  3. Промишлени дейности;
  4. Строеж и отдаване под наем на модулни халета;
  5. Логистично-търговски дейности;
  6. Дейности в сферата на услугите

Основавайки се на тези различни решения за развитие и напредък, нашата компания предлага на потребителите, в зависимост от конкретните им нужди, възможност за избор на площи от 500 до 10 000 кв.м., които могат да бъдат продавани, отдавани под наем, както и застроявани. Компанията ни е готова да пристъпи към проектиране на съответната площ, в зависимост от изискванията на клиента и на проучванията на инвеститорите, заинтересовани от типа дейност.

Новини feed