Simplicity is the key to success
  1. ИталияИталия
  2. английскианглийски
  3. българскибългарски

Дружеството

Дружеството

Булгарстрой е дружество за развитие и фирмена консултация, което работи успешно в България от 2003 год. Благодарение на дългогодишния си опит в областта на строителството в Италия, Булгарстрой може да се похвали със силна организация и един от най-динамичните и новаторски екипи, действащи на българска територия.

Първоначално заето предимно с реализирането на туристически и резиденциални комплекси, днес Булгарстрой се ангажира с широк спектър от дейности като: проектиране, строителство и поддръжка на промишлени халета; разработване на проекти за недвижими имоти; проектиране и реализиране на мултифункционални промишлени, производствени и търговско- логистични комплекси; консултация и реализация на проекти, свързани с използването на възобновяеми енергийни източници; консултация и съдействие за фирмен старт; проучване на пазара.

Дружеството предлага на фирмите възможност да подобрят и развият дейността си на територията на България и чужбина като комуникира директно с най- квалифицирани инвеститори и международни специалисти и представлява за тях както партньор в инвестициите, така и представител и управител на дейностите им. Булгарстрой е насочила усилията си в предвиждане изискванията на пазара като предлага новаторски и стратегически решения, придържайки се към нуждите и изискванията на своите инвеститори.

В допълнение към непрестанното внимание върху техническите аспекти на проектирането и реализацията, фирмата може да разчита на солиден и ефективен екип, от гледна точка на професионална компетентност, мотивация и предоставени правомощия, както на персонално така и на групово ниво. В действителност, в една стойностно ориентирана перспектива, ние сме убедени в абсолютната значимост на човешките ресурси за развитието на компанията, не само заради техническата компетентност на нашите специалисти, но най-вече заради мотивацията, съдържаща се в техния работен ангажимент. Обръщаме внимание на атмосферата и взаимоотношенията в екипа, които се основават на демократичност, лидерство и желание за напредък.

Опит, добра организация и координация, напредък и проучване, компетентност, резултатност и най- вече увереност ни ръководят в намирането и постигането на целите на потребителите, защото тяхната удовлетвореност- това е нашата удовлетвореност.

Новини feed