Simplicity is the key to success
  1. ИталияИталия
  2. английскианглийски
  3. българскибългарски
novità: Outsourcing buste paga - scopri la nostra proposta

БУЛГАРСТРОЙ е дружество за фирмена консултация, специализирано в проучването и реализирането на стратегически решения за успешно инвестиране в България и Европа.

Булгарстрой разработва проекти за недвижими имоти; реализира мултифункционални, индустриални, промишлени, търговско-логистични комплекси на стратегически местоположения; осигурява съдействие и консултативни услуги във връзка с учредяването и установяването на дружества; строи, продава и отдава под наем халета за промишлена, търговска, занаятчийска цел; занимава се с проучване и проектиране в областта на възобновяемите енергийни източници, в частност водноелектрическия и геотермалния сектор; осъществява проучване на пазара.

Булгарстрой, водена от солидния си опит в областта на строителството в Италия, предлага на фирмите изгодна възможност за преместване и развитие на тяхната дейност; ръководи се от ценности като формирането и развитието на човешките ресурси и непрестанния синтез между опит и иновации.

Стартирани проекти

За да бъдете информирани за плюсовете от инвестиции в България, ето някои улеснения, които предлагаме или просто да се информирате.

Регистрации

Текущи проекти

Текущи проекти

ORIZARI +представлява мултифункционален център в стратегическа логистична позиция, която свързва Западна Европа с Близкия Изток, Азия и най-вече Турция.

Комплексът е разделен на парцели и модулни халета с промишлено, производствено и търговско предназначение. Създаден е за удовлетворяване нуждите на средния и малък бизнес.

  1. pdf_brochure_orizari_bulgarstroy.pdf
Делокализиране на дейностите
в България е една възможност, която страната предлага на предприемачите, които желаят да увеличат конкурентоспособността на своята фирма в европейски и международен аспект. България разполага с ефективни въздушни, жп и автомобилни комуникационни системи, с които благоприятства развитието на логистиката; характеризира се с гъвкави бюрократични процедури; но най-вече членството в Европейския Съюз превръща страната в идеалното място за промишлено делокализиране на Вашите дейности/компания.

Новини feed

Вижте всички новини

аcoциирана фирма

Confindustria Bulgaria CDO